Skillboard
Akcija
Testni_tecaj

Testni tečaj za namen predstavitve – matematika za 1. letnik srednjih šol

52,00€ 41,00€ za 2 tednov, 6 dnevov

NAROČNINA ZA 2 tednov, 6 dnevov

Opis izdelka

 

OPIS TEČAJA:

Do znanja matematike v treh korakih!

trije koraki do znanja matematike

Veliko učencev ima odpor do učenja matematike, saj se snovi navezujejo in zato nerazumevanje trenutne snovi vodi do nerazumevanja ostalih snovi, ki sledijo. Dijak tako ne razume snovi, ne zna reševati nalog in kaj kmalu izgubi voljo do matematike. Večini ljudi zgolj branje učbenikov ne bo zadostovalo, saj je pri matematiki potrebno snov razumeti in zato slišati dobro razlago ter videti, kako se rešujejo različne naloge. Seveda je treba znanje nato še utrditi z reševanjem nalog.
V nadaljevanju predstavljamo nov način učenja iz vseh zornih kotov. Ponujamo:
  • Film, v katerem na primerih razložimo teorijo in rešimo nekaj nalog različnih tipov. Film si lahko kadarkoli ponovno ogledate in ga vmes tudi ustavite.
  • Dokument s formulami, tabelami, triki, izpisanimi postopki reševanja, ki vam bo v veliko pomoč pri reševanju nalog in za ponovitev pred testom.
  • Interaktivne naloge z namigi in celotnim postopkom reševanja, tako boste točno vedeli, kje ste se zmotili oz. se naučili reševati tovrstne naloge.
V sodelovanju s Skillboard portalom vam v nadaljevanju ponujamo tečaj oz. inštrukcije Matematike za 1.Letnik Gimnazije in Srednje šole. Predmetnik si lahko ogledate levo v meniju “Predmetnik”.

 

CILJI TEČAJA:

S tečajem boste utrdili matematično znanje, izboljšali oceno pri matematiki, lažje sodelovali pri pouku in več odnesli, saj si boste snov lahko pogledlai vnaprej, zmanjšali običajne inštrukcije ali preprečili, da bi jih sploh potrebovali. Ob koncu tečaja boste znali celotno snov matematike za 1. letnik srednje šole, dobili dobro znanje, ki vam bo koristilo v višjih letnikih, saj se snov navezuje ter pri maturi oz. na zaključnem izpitu,

 

CILJNA SKUPINA TEČAJNIKOV:

  • Dijaki 1. letnikov srednjih šol, dijaki zadnjih letnikov srednjih šol, ki se pripravljajo na maturo ali zaključni izpit.
  • Inštruktorji matematike, saj boste s temi vsebinami prihranili čas priprave na inštrukcije in boste lahko uporabili te naloge. Obenem boste lahko inštruirancem dali naloge iz tega tečaja za utrjevanje doma, inštruiranec pa jih bo čažje rešil, ker ima tudi celoten potek naloge, v primeru, da se vam zatakne. tako boste vi prihranili čas in naredili vaše inštrukcije produktivnejše. Ne čudite se, če boste imeli sedaj več inštruirancev, ki se bo želelo inštruirati pra vas, ko bodo izvedeli za odlične rezultate, ki jih dosegate vi z uporabo tega gradiva.
  • Starši, ki želite pomagati vašim otrokom pri matematiki v 1. letniku pa ste nekatere snovi že malo pozabili in potrebujete razlago ter naloge s celotnim potekom reševanja.
  • Vsi, ki bi radi utrdili matematične snovi, ki se obravnavajo v 1. letniku srednjh šol in je opisana v predmetniku.

 

POTREBNO PREDZNANJE:

Seveda se pričakuje, da znate seštevati, odštevati, množiti, deliti ter ostalo snov iz osnovne šole. Saj veste, matematika se nadgrajuje, tako upamo, da niste čisto vsega pozabili. Če imate kje kakšno luknjo v osnovnošolskem znanju pa ne skrbite, ker pri vsaki snovi zadeve ponovimo in jasno razložimo celo snov in reševanje nalog po korakih, tako da se bomo skupaj spomnili snovi iz osnovne šole.

 

V kolikor vas še kaj zanima, nas lahko kontaktirate. Sicer pa ne čakajte in se nam čim pridružite sedaj, s klikom desno zgoraj na “Dodaj tečaj”.

 

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Testni tečaj za namen predstavitve – matematika za 1. letnik srednjih šol”

Skillboard 2015

Nadgradite vaše znanje, kjerkoli in kadarkoli.

Zgolj dva podatka za stalno obveščenost o novostih in spremembah.