Skillboard

siva

IZBERITE TEČAJ!


Želite izpopolniti vaše znanje, vendar nimate časa za vožnjo do predavanj?

V spodnjem videu vam razložimo kako se registrirate, naročite na tečaj in kako dostopate do tečaja.

Ste vedeli, da se uspešni ljudje ves čas izobražujejo? Tako ohranjajo prednost pred drugimi, dobijo več idej, so bolj produktivni in zadovoljni tako v poslovnem kot privatnem življenju?

Zakaj ne bi bili tudi vi med njimi?

Na portalu Skillboard nudimo različne tečaje za pridobitev znanja in veščin, ki vam omogočajo osebno rast in karierni razvoj. Tečaji so pripravljeni interaktivno, vsebujejo video in avdio vsebine, kvize, vprašanja, naloge. Tako je pridobivanje znanja zelo učinkovito in zabavno! Za motivacijo vas spodbujamo z značkami uspeha. Pri določenih tečajih pridobite potrdilo o opravljenem tečaju. Tečaje lahko ocenjujete. Preko našega sistema se enostavno povežete in komunicirate z ostalimi udeleženci tečaja in predavatelji… Opcij je ogromno, zakaj bi naštevali, prepričajte se sami!

 

Izberite vse tečaje, ki jih želite opravljati, in jih dodajte v košarico!

Ko zaključite izbor tečajev, greste na “košarico”, kjer preidete na plačilo plačljivih tečajev.

Omogočamo več načinov plačila: klasično – preko bančnega nakazila ali preko PayPal plačila (PayPal račun, kreditne kartice). Izberite vam ustrezen način plačila in čim prej začnite s tečajem.

Po prejemu plačila vam bomo omogočili dostop, da boste čim prej začeli s tečajem in pridobili znanje, ki ste si ga vedno želeli. Takoj ko končate s tečajem, si izberite novega, da boste imeli več znanja in osvojili več veščin ter tako ostali v prednosti pred konkurenco!

V ZNANJU JE MOČ!

Motivacija je pomemben del v procesu pridobivanja znanja. Vsekakor boste velik del motivacije in želje po pridobitvi znanja pokazali že s prijavo na tečaj, vseeno pa vam tekom tečaja nudimo tudi uspešnostne značke, ki jih pridobite ob določenem zaključku dela tečaja.

Poleg tega pa, kot omenjeno, določeni tečaju nudijo tudi Potrdila in Certifikate o opravljenem in pridobljenem znanju iz tečaja, ki ste ga opravili.

Želimo vam obilo pridobljenega znanja na Skillboard portalu.

Skillboard 2015

Nadgradite vaše znanje, kjerkoli in kadarkoli.

Zgolj dva podatka za stalno obveščenost o novostih in spremembah.