Skillboard

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti 

Osebni podatki
Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani portala Skillboard (izobraževalne storitve, Petra Blažič s.p.). Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).

Namen uporabe
Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega portala www.skillboard.si za namen izvedbe spletnega tečaja, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe tečajev, dogodkov in komunikacije znotraj portala. Kot registrirani uporabniki lahko sodelujete na tečajih, komentirate, ocenjujete, komunicirate s predavateljem/tečajnikom znotraj sistema, sodelujete v forumu tečajev. Pri registraciji zato potrebujemo vaše ime, uporabniško ime in e-mail naslov. Znotraj sistema se uporablja uporabniško ime za namen komunikacije med predavatelji, tečajniki in administratorjem.

Če želite opraviti nakup tečaja, potrebujemo poleg navedenih podatkov tudi vaše ime in priimek, poleg že navedenih podatkov pri registraciji, kot je  uporabniško ime in email naslov. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila na tečaj in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

Soglasje (registracija) k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje portalu Skillboard obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem (registracija uporabnika) uporabnik dovoljuje portalu Skillboard, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega portala Skillboard, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov oz. v svojem profilu.

Pravica do obveščenosti
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

Email: info@skillboard.si
Spletna stran: http://www.skillboard.si/

Izbris

Če želite v portalu Skillboard ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na zgoraj navedene nalsove. V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

• V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa
• V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b)Uporabniško ime c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Skillboard 2015

Nadgradite vaše znanje, kjerkoli in kadarkoli.

Zgolj dva podatka za stalno obveščenost o novostih in spremembah.